Hizan Bitlis Valisi Karakaya'nın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Bitlis Valisi Karakaya'nın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

3 ay önce     Hizan 0
Bitlis Valisi Karakaya'nın Köy  Ziyaretleri Devam Ediyor

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, beraberindeki heyet ile birlikte, Hizan ilçemizde bulunan Gayda ve Nurs Köylerini ziyaret etti.
İlk olarak Güvenlik Korucusu Fadıl Güleş'in genç yaşta vefat eden oğlu için taziye ziyaretinde bulunan Vali Karakaya, acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.
Taziye için bulunduğu Gayda Köyünde, Sahabe Şeyh Muhammed Türbesini de ziyaret ederek dua eden Vali Karakaya, ardından Nurs köyünü ziyaret etti. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet eden Vali Karakaya, vatandaşlarımızın taleplerini dinledi.
Vali Karakaya'ya ziyaretlerinde Hizan Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Demirel, Hizan Belediye Başkanı Yahya Şam ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu eşlik etti.

    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!